You've got the poison, I've got the remedy
Sunday, 23 October 2011

subhannallah..

yaallah....bbpo nga tino uh.....bbpo yo wax gini ko aku.....
dio x puas hati gpo nga aku sapa sanggup wax gini ko aku....ak anggap dio saing baik aku...biar dio gedik setaro mano pun.... mmg aku tau aku mmg x layak nga vvip aku tuh...tpi perlu ko dio post bendo gituh......
aku sedar sapo aku....
aku huduh,mu comey.........tapi jgn lah wax gini ko aku.......ak dah cukup bahagia....bbpo dio nk musnoh......jgn lar gini...
mgkin ore lain igt post gituh x jejas ggpo,tpi bgi aku,,,IANYA 1 PENGHINAAN kepada AKU!!!


You've got the poison, I've got the remedy.
@05:38

Thursday, 20 October 2011

Yes Yes..

Yes Yes...
byop benda bermain d fikiran aku.. (mmg bermain pun..sapa sakik palo aku..macam2 permainan ada)
tpi persoalan pasal dulu , pasal dia , pasal aku,,dah byop hok terjawab.. and that make me fell sooooooo satisfied...
n now about my friends..ak x paham diaorg...byop benda pasal diaorg aku x tau...diaorg keep away all of their problem from me... again,,again,,,and again... as latif have soo many problem and i wanna help him.. (sirius ni,mmg bbtul nak tolong!!)
tpi,aku x tau mcm mana nk tlg... aku mmg dah blurr...x tau nk tlg cm mana... api nasib baik aku ad org yg baik dgn dia... vvip aku lerr,,sape lgi...
and pasal peepriksaan,ak dah x kisah...aku dah serahkan pada nasib..aku dah usaha habis habisan.. (betul~ megalahkan org nk ge perang dah persiapan aku ni~)
so,that all for today.. i wanna leave all my stress and just focus to my exam.. TERBAIK~~


You've got the poison, I've got the remedy.
@19:00

Monday, 17 October 2011

hAru - BiRu pUN aKu SayaNG..

x dop idea nk tulis gpe..tpi tgh pikir2 ni,,bru terlintas...story masa kat sekolah tdi..story pasal dia..

kkwan aku kata--> hannis,bbpo nga dio tuh.. ngadap mejo po x se lepah jah... sayang benar ko mejo... narok x paling ko mu...
tpi aku kata--> bgus lah dio syg ko meejo tuh...reto sekoloh tu gax... hahah
 tpi ggpe pun ore kato,aku jah hok kenal dio...so,ore lain x dop hak nk nilai dio... (i know him more then you okey!!!)

aku mmg x pernah rusim dgn relationship kitaorg...just kkdang,ado lah org membuat aku jdi was was... well,aku syg ssangat ko dio.... terlalu.... tersangat...amat.... sebab tu , kalu aku kehilangan dio sekali lagi, mmg susoh aku nk andaikan gpo akan jadi... sebab aku dah terbiasa dengan dia... 

haru biru setaro mano pun dio,x romantic po gewe puok2 mu ko, at least aku kenal dio lebih dari korang... AND HE MAKE ME PERFECT... EVERYDAY AND EVERYTIME IN MY LIFE. ^_^


You've got the poison, I've got the remedy.
@07:11

Sunday, 16 October 2011

Carefull..

Berhati-hatilah jika,,kamu membuatkan seorang wanita menangis...., kerana Allah (swt) mengira air matanya... 
Wanita datang dari tulang rusuk lelaki..., tidak dari kakinya untuk kamu berbangga berjalan di atasnya,..
bukan dari kepalanya untuk menjadikan kamu lebih degil...,
tetapi darisisinya untuk menjadi sama...,
di bawah lengan untuk dilindungi....
dan di sebelah sisi hatinya
untuk disayangi..

 <3 <3 <3 


You've got the poison, I've got the remedy.
@03:32



BanYaK PeNing LaR...

benda ni sebenarnya hal yg    semut je... 
tapi lama-lama,,dia jadi sebesar kucing...,.
lepastu,jadi sebesar GaJaH~~
dan bila dia dah jadi sebesar GeRgaSi,, ianya akan ganggu hidup orang lain... 
elek lah girl,,org cakap nga bf mu bkn nk tackle ko,nk ngorat ko... (aku punya pun lagi HANDSOME LAH!!!) 
JUST,bila ore nk oyt something important,kena kecek ugop... dan cuba lah pikir,x kan tiap2 kali nk kecek kena ge ngadap awk dulu bru bleh kecek nga dio...
girl,sy paham,tpi awk pun tlg lah paham sy...sy dah naik pening ni girl.. 
(jiwa kacau dah ni~~!!!)


You've got the poison, I've got the remedy.
@03:26

Saturday, 15 October 2011

My VIP (latif) TQ For Your Help

timo kasih latif.... even if u fell that your help just like a small,little,cute,triple small,, but it mean sooo much for me...  ^_^..
there might be something that we dont know how to describe, but our behave can show those things more clearly..


You've got the poison, I've got the remedy.
@06:37

Thursday, 13 October 2011

Me and Him


  VVIP hidup aku.  then,aku. both of us. ^_^..
my friends make my world full of color, and he make it more special.


You've got the poison, I've got the remedy.
@02:57

Tuesday, 11 October 2011

A Day FulL oF ColOuR..~~~

full of colour? (NIPU~~).. letih ssgt... dri pagi,fuh,,banyak acara aku ari ni... acara yg kebanyakan nya memerlukan kesabaran yg cukup cukup cukup cukup tinggi,... adess....kalu ikut hati,,mau je ak bagi pelempang ko,bedebox ko...biar rasa sikit...ces mulut....x reti nk jaga...dah lah kecek po x se kecek.. (ahaha,aku hantam kelantan punya dielik kejap.marah sgt).. 
overall,nasib baik aku baik...kalu x,,,mmg dah lama aku bagi... free2 je masuk hospital... tpi puas hati jgk lah...jumpa 4 mata terus.. dri duk main tikam kut belakang,beter jumpa terus... ape susah.... kan?..



You've got the poison, I've got the remedy.
@06:43

Monday, 10 October 2011

Suka Suka ^_^

suka tgk dia ... -->
1.senyum... (fuhhh luluh jantung aku)
2.sengeh2.. (biar lah cm kerang busuk pun..bgi aku kerang wangi :P )
3.jalan... (nok kato model,,,x.. cm lidi jah..tpi lidi2 pun,,adess...x sangka peminat ramai.)
4.dia busy .. (time ni suka coz aku plok hok bleh tgk/jenguk2 dia...hehe)
5.bila dia mula start buka cerita. pasal bola k,pasal belajar k.. asal bleh tgk @ dgr suara pun dah okey.. tenang jiwa.. khkihhkhi
6.. EVERY THING ABOUT HIM!!!!
 (we still azanis okey. so jgn ada yg ssibuk nk curi dia dri aku. ces. aku x suka x suka.)


You've got the poison, I've got the remedy.
@06:37



EXAM~~

exam dah dekat....hope ak bleh catch up dengan pelajaran yang aku 'sedikit' x paham dgn semolek moleknya... x mau turun kelas... (X SUKA X SUKA)..
ehem2... cakap pasal turun kelas (and everything about school and class and next year.,,,) ,,aku dengar ramai jugax kkawan aku nk pindah... nk tengok k list die??? bleh2.... ini dia--->
1. Latif (orang penting ni!!! one of the vip in my life. p/s: bukan VVIP,just vip.second best lah kiranya. :) )
2. Balqis (huhu,geng2 aku ni)
3. Atirah (this one ak x sure lgi..tpi kind of lah..)
4. Mimi (ni pulah minah kepok..adess...x berapo in dgn aku,tpi not bad lah..buleh lah jdi kawan jgn.. ssama gila sukan)
5. me? (i dont know..just,wait and see lah.. tpi kalu buleh,,x sei / x mau / x suka x suka )
lalolaloalo...exam? ahah,lupa lak.. need to finish my study first.. ^_^ 



You've got the poison, I've got the remedy.
@05:41



What A Day...

haha... (kenapa aku gelak???)
huhu... (kenapa aku sedih???)
adoi...jawapan still ---> nothing... 
hard too say yang,penting sangat ke ambik tau sal orang sekeliling?... pe susah,teruskan hidup x bleh k???...jangan lah ssusahkan diri nk ambik tau sal orang... orang pun nak hidup... 
bukan ssaje nk tulis ni,,,just aku rasa,,, it is not fair if u can have him as i waiting for this moment around 2 years..   tapi,,,,gua x risau.... (X GOYAH CIKIT PUNN!!)... SEBAB ---> aku percaya dekat dia... as he is the VVIP in my life..


You've got the poison, I've got the remedy.
@05:28

Sunday, 9 October 2011

love changes it !

bf : syg... npe syg ni seksi sgt... tudung pon xpkai... bju pon muat2 bdn jer...

gf : ala abg.. xkan abg xske syg seksi kot... sume ni utk abg la...kan cantik ni..

bf : tp xkan klau lpas kwen pon syg nk pkai camni gak... abg mngaku, dlu mmg abg ske syg sbb syg pndai brgaya, seksi.. sume kwn2 cmburu sbb abg dpt syg... tp skrg abg xmola syg xttup aurat... abg nk istri yg mnjaga maruahnya

gf : ala abg, xpela nnt lpas kwen syg jnji syg pkai tudung mcm yg abg nak... syg akn ttup aurat ek...

bf : abg xmola syg ttup aurat sbb abg bkn sbb niat syg sndiri... klau mcm tu, xde gne la syg ttup aurat nnt.... syg mst ikhlas ttup aurat krn Allah bkn kerana abg... abg minta maaf la syg, tp abg rse kt kne ptus... abg dah wat kptusan...

gf : smpai ati abg wat camni kat syg... syg sggup wat pe sj utk abg tp ni yg abg blas...

bf : maafkn abg (smbil brlalu prgi)...

stlh kjdian itu bf xprnah mghubungin gf lg... gf rse bgitu mnyesal...
stlh bbrp bln~~~~~

gf : (mmbuka msg yg bru dtrimanya) "syg, esk abg akn bw rmbongan mminang".. (gf trkjut lalu menangis tresak2 & rse xprcaya dgn msg yg bru dtrimanya lalu dia pon trus menelefon bfnya)

bf : "syg, dlu abg tggalkn syg sbb syg nk ttup aurat sbb abg... abg xnak syg brdosa sbb tu abg tggalkn syg... tp lpas abg tggalkn syg, syg ttap pkai tudg & ttup aurat kan... itu sume sbb syg sndiri yg brniat nk ttup aurat & bkn sbb abg... slme ni abg slalu prhatikan syg, abg tggu ms yg ssuai utk abg jdkan syg prmaisuri abg"... "i ♥ u syg, syg sudi x kwen ngan abg?"

gf : (smbil menangis)... syg sudi abg... trime ksih abg sbb sudi trime syg....


You've got the poison, I've got the remedy.
@23:47

I've never been perfect, But neither have you
My name is Hannis, also known as ♥emon-
I listen to music, eat chocolate, and go to school
I go out with friends, and I am a great person to be with
And not forgetting, I am a great person to be.
However, if for whatever reason you decide not to be me,
i ' m taken by him =)
I'm paranoid of all the people I meet
social website =)
his blog =)
broadcast yourself out =0
love of the blue bird
you get the idea.

Leave the past in the past gonna find the future
October 2011 November 2011
just enjoy what i gonna give you =)
Tagboard here.
Keep below 500px, though i don't see why you need more.
So thank you for showing me
♥ooh- design
Inspiration
Javascript

besties :
1. my parents
2. my sweetheart Azam
3. lateeth wanara
4. Maisara
5. Shafika Eliana
6. Athirah Kamalruddin
Close All

Westlife - My Love